Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En insikt

så som ömkan faller
handlöst
faller också människans
skuld
att vara utan att verka
är något så ofattbart
absurt.




Fri vers av blackorange
Läst 367 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-18 08:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ändå har man ett egenvärde.
2010-11-18
  > Nästa text
< Föregående

blackorange