Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den förbannade tystnaden

sängen stod tom
igen
rörde sig rytmiskt till
mina andetag
och jag hörde hur den
darrade av rädsla när
den förbannade tystnaden
trängde in
och rev i mig
jag kände hur jag föll ihop
ner genom golvet
djupt ner mot
fastare mark
slog i det regnvåta golvet
och suckade
när jag vaknade
sjönk jag ner i en fåtölj
och undrade vad
den förbannade tystnaden
skulle koka ihop
nästa gång.




Fri vers av blackorange
Läst 469 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-18 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blackorange