Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Salt vatten

Jag släpper ut alla mina tårar
och paddlar
ut i frihetens salta vatten
( ett gurglande skratt
skrämmer fiskmåsarna )




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 278 gånger
Publicerad 2005-11-18 09:42



Bookmark and Share


  Propella
Lysande! "Ett gurglande skratt" - härligaste på länge.
2005-11-18

  Maya
Oh, härlig. Befriad från sorgen! /M
2005-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan