Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hej, jag har skrivit dikter, (poesi) sen jag var ca.10 är gammal, är född i Finland, vann i min ungdom några priser, har skrivit, och bortglömt lika fort, alltid och ibland.


lite som inget,,,


Svart är vackert,
i alla sina färger,

Som en solgul husvägg,
eller ljusblå,

Fan att jag har svårt att tyda, det .


jag är inte purung heller, fast
lättare att vara.

Har lämnat utrymme och plats,
utan skuld och oberoende,
till den som är yngre och vackrare!

Jag vet vem jag
kunde ha varit,

Tur att jag gjorde som jag gjorde,
att jag jag levde och andades.

Ville att..
Svart var vackert i alla sina färger!








Fri vers (Fri form) av JAANA H
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-17 02:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JAANA H

Senast publicerade
lite som inget,,,
* Se alla