Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bibeln: "De gåvor i vilka den helige Ande uppenbarar sig, ges åt var och en för att kunna vara till nytta"


Om Du är i behov av läkedom

bortanför vad

människor

förmår


uppehålla Dig då

där de Andliga

gåvorna är

i bruk:


och särskilt då gåvan

att bota sjuka.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-18 11:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Där finns det sanna helandet, inte någon sorts "healing" med demoniska biverkningar.
Det som kommer från Jesus är rent.
2010-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld