Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Occams rakkniv, den enklaste lösningen är sanningen.

Obehindrat vill jag vandra genom barndomens landskap
smeka känslorna av mina minnen
och vagga dem till ro.
Kärlekslöst utan tröst i en bottenlös längtan efter gensvar
har bilden av det som en gång var klingat av.
Likt spegelbilder av mina egna drömmar och illusioner
finner jag inte det jag vill veta.
Bara någonting annat
som jag själv aldrig känt till.
Möter utanför ett inre kaos
en avgrund där tillblivelsen gått förlorad.




Fri vers av Anneli Luoto
Läst 359 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-18 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anneli Luoto