Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ser framåt


det är lite tomt ibland
men jag låter saker ta tid
hos mig saknas ingenting akut

känner en känsla som jag aldrig känt
det drar i mig på ett lustigt sätt

det var något som hände
jag lånar inte ut mig igen
går från kylan in i värmen
ljug om du behöver
mig gör det ingenting


här är början på ett lyckligt slut
ni kommer förvånas när ni ser
vad syftet var med mig













Fri vers av mightberight
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-18 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mightberight