Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt hjärta brinner

jag skäms för att säga att du är kvar i mig
det gör så ont ändå
jag hatar att jag älskar dig
ibland så mycket att jag hatar mig själv

det är lätt att tänka på alla bra stunder
närhet, skratt och kärlek
allt annat har jag förträngt
även om jag vet
att vi är inte sådana
som i slutet får varandra

du flydde med ursäkter
lura mig
nej nej nej, vad folk än säger
och du slängde bort mig igen













Fri vers av mightberight
Läst 282 gånger
Publicerad 2010-12-12 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mightberight