Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är förlorare men samtidigt vinnare

Vi fuktar våra läppar i takt
Men våra ord fastnar i halsen

Vi hör ingenting
För att vi säger ingenting
För det finns ingenting och säga

Du ser inte på mig
För det finns ingenting
För allt som för två minuter och tjugosex sekunder sedan var jag
Det har runnit ur mig

Vi känner ingenting
För vi lärde oss att det krävs två att känna
Två av samma slag

Jag vill gå men benen är för tunga för att lyfta
Jag vill stanna men hjärnan har redan uppfattat det du sa till mig för två minuter och fyrtiofem minuter sedan

Jag är förlorare men samtidigt vinnare - nitlottsvinnare!
Jag är allt men av det slag ingen vill va!
Ingen utan något - Ingen med ingenting.




Fri vers av RandyI
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-19 00:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RandyI