Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskade.

När dina ord sträcker ut mina smilband
och när dina händer omfamnar min kropp
då är meningen med livet så uppenbar.




Fri vers av RandyI
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-19 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RandyI