Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett kort skrivning av ett as jag en gång va \"ihop\" med


...

jag tänker inte glömma..
jag tänker inte försöka förstå.
ditt jävla as, se nu vad jag gjort!




Övriga genrer av Eriika_
Läst 248 gånger
Publicerad 2005-11-18 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eriika_