Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fortfarande

mamma jag vet att han lever
han kan inte vara död
han står ju brevid gammel mormor
han sover i den bäddade delen av sängen
han sitter på sitt sätt vid bordet
han ritar fortfarande med oss
han fortsätter bygga lego med oss, även hur stora vi blivit
mamma han ler ju fortfarande!




Övriga genrer av Eriika_
Läst 599 gånger
Publicerad 2006-08-17 07:40



Bookmark and Share


  Elinjohnsson
vilken fin!
2006-11-29

    Camillaa
fiin :)
2006-08-17

  Helene Månsson
ååå Erika! /mamma
2006-08-17

  Emanuel H
vackert sorgligt
i minnet bevarad
2006-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Eriika_