Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den mamman jag kände.

den mamman jag kände, lagade mat och bakade kakor och bullar.
hon hade aldrig slut på kärlek och läste en bok varje natt för sina barn.
hon lyssnade alltid på vad man har att säga.
hon var en mamma och jag en dotter.

den mamman jag ser nu, lagar mat då man ber henne. bakar knappats
bullar eller kakor, det är mitt jobb nu. glömmer bort sina barn och åker
till sin pojkvän och kommer inte hem förns det blir för sent och barnen
får sova utan en godnattsaga. hon lyssnar inte längre på vad man säger,
bara skakar på huvudet och vänder sig om och går.
jag är en mamma och hon en dotter.




Övriga genrer av Eriika_
Läst 560 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-09 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eriika_