Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mamma

min mamma är inte som andra mammor,
min har en telefon fastlimmad till sitt öra.




Övriga genrer av Eriika_
Läst 678 gånger
Publicerad 2006-07-27 22:41



Bookmark and Share


  Pisces
haha fan va kul låter som du skriver om min mamma.
hon pratar i telefonen 24 7.
2006-11-22

    liv-mm
! Bra! Måtte mor se denna och.. se det du ser.. höra dej mitt i allt -
för mor har bara en enda Erika, limmad till hjärtat
Tycker om denna
/Dick
2006-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Eriika_