Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag undrar om du känner ilska

Du visste sedan länge hur dagarna skulle förvaras


att springa naken genom skog och mark


att framstå som en idiot


Du visste att det gjorde ont men ändå forsatte du

Stickorna i fötterna.




En stjärnklar natt skall du få igen
i en månskens dimma skall du få den kyss du länge väntat på


din sista

innan du faller.

Långt.




Fri vers (Fri form) av VivaLaLulu
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-20 15:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dikten är välskriven och jag tyckte det var ett bra läs! :)
2010-07-20
  > Nästa text
< Föregående

VivaLaLulu
VivaLaLulu