Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara för en natt ...

Han vaknade med ett stånd
Kroppen mindes
Kroppen ville ha mer

Hon hade lockat fram
hans passion, hans eld
hans manlighet
hans storhet
Timmarna hade brunnit
i nattens hetta
Hon hade smekt hans
sprödaste grenar
nedstigit hans rötter
och skakat dem
där de klänger sig fast vid jorden

Aldrig tidigare
hade han blivit så bekräftad
som Man
Han var säden
hon var mottagaren
Hon hade viskat” Namas te”
i hans öra
”Det gudomliga i mig ser
och vördar det gudomliga i dig”
Deras själar
hade sammansmälts
mellan manligt och kvinnligt
fri från tid och rum
form och förutsättning
De hade varit fullkomligt nakna
inför varandra

Hans kropp mindes
Kroppen ville ha mer
hungrade efter hennes kropp
hennes sätt att frigöra honom
fysiskt, emotionellt
intellektuellt och själsligt

Han öppnade sina ögon

Hon var inte kvar
men hon hade lagt
en tusenlapp
på nattduksbordet
Sedeln var färgad
av röda läppavtryck och
texten "Namas te"

Hennes tack
och bevis
på att deras möte
bara var för en natt




Fri vers av SagaArt VIP
Läst 497 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2010-07-20 17:12



Bookmark and Share


    Jimmy Tripolitsiotis
Snyggt skrivet din lilla Pistill.....
2010-07-21

  Amanda Nordstrand
snyggt! gillar det "vändande" slutet!
2010-07-21

  Kim VIP
Ja ibland behövs motbilder. Särskilt som det regnar bilder bl a från Afrika just nu, soldater som tvingar till sig sex av tjejer som ser ut som barn och efteråt misshandlar de henne innan de lämnar henne. Krigstrauma och mycket annat förvrider sinnet på många, det är en onämnbar sorg.
2010-07-21

    Mikaela Stigsdotter Larsson
Helt otroligt bra! Även om jag aldrig fått en tusenlapp som tack så är igenkänningsfaktorn hög.
2010-07-21

    Max Poisé
Den vill jag också ha ju :-)
2010-07-21

  Jaramald VIP
Hellre en evighet i en natt
än en natt av evighet...
2010-07-21

  Suzy med punkterna
Oj vilken fantastisk text
2010-07-20

  Suzy med punkterna
Oj vilken fantastisk text
2010-07-20

  Larz Gustafsson VIP
Gudomlighet kan aldrig uppnås.
2010-07-20

  Kjell A. H Lundin
.

Ett himmelskt möte och njutning (dock kanske mest för mannen och om det kan man undra en del över).

Men Hon – är nästan lik en geisha!
Och det skulle ju förklara en del!

Vackert och klurigt!
Som Du!

Hälsning
Kjell
2010-07-20

  issac.a.m
en suck från djupet..
2010-07-20

  Nina Nightwish
Suverän text! Gillar mycket:)
2010-07-20

    Exil
Så hon betalade honom?
2010-07-20

  Larz Gustafsson VIP
Det finns inget gudomligt i den opånyttfödda människan. I alla fall inte i andligt avseende.
2010-07-20
  > Nästa text
< Föregående

SagaArt
SagaArt VIP