Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

efter. .

efter varje tystnad kommer skriken åter
efter varje lycka klampar sorgen in
efter varje kärlek står hatet på glänt
efter varje natt invigs dagen i gryning
efter varje skratt väntar gråtet runt hörnet
efter varje romans springer ensamheten ikapp
men mest av allt
efter varje vunnit slag växer rädslan att förlora nästa
efter varje funnen vän växer rädslan att förlora den igen.
& efter varje minut tillbringad med dig växer oron om
att du ska lämna mig, oron om att lämnas ensam kvar.
efter varje glädjande minne gömmer sig all förtvivlan
men mest av allt oron om att lämnas ensam kvar.




Fri vers av sT
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-20 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sT
sT