Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är svårt

Jag kan inte säga att jag är kär i dig
Men jag skulle aldrig klara av att se dig med någon annan.
Jag kan inte säga att jag vill tillhöra dig
Men vetandet om att du kan tillhöra någon annan tar dö på mig.
Jag kan inte säga att jag ska stanna för evigt
men jag skulle aldrig velat att du lämnade mig.
jag kan inte säga att vi passar bra ihop
men du skulle aldrig passat bättre med någon annan.
jag kan inte säga att jag endast ser på dig
men det svider i mitt hjärta när du ser åt någon annan.
jag kan inte säga att jag behöver dig
men jag vet hur svag jag är utan dig.
jag kan inte säga att jag lycklig med dig
men ändå lyckligare än jag någonsin blir utan dig.
jag kan inte säga att jag är hel utan dig
men inte heller att jag är halv, bara att något saknas.
jag kan inte göra det tydligare än att säga
jag älskar dig inte för att jag måste, utan för att jag vill.




Fri vers av sT
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-20 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sT
sT