Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Scifaiku


Vindsnurror vid Bjälbo


Pilsnabba svalor
stryker över rågfälten
sus av vindvingar




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-21 17:13

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Berätta - vad är en scifaiku? Samma stavelser som i haiku i vilket fall.

Och den skapar en fin bild!
2010-07-21
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP