Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De kvävda hålen

Det är hårt och trasligt liksom
vinden som viner genom skogen.

Det är tomt och kallt liksom de
hål som ännu inte är ifyllda.
Ifyllda av värme och mjukhet.

Men hur ska hålen kunna vara
ifyllda av dessa godheter när denna
skog och alla hål ännu finns kvar?

Skogen växer och jag känner hur dess
snår stramar andan ur mig,
medans hålen fylls i.
De fylls av hat och aggrisationer.

Det blir bara mörkare och mörkare...

Tillslut är det svart liksom när solens
strålar tas över av nattens mörker.




Fri vers av Mikka91
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-21 20:25



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Spända linjer och hål ger hjälmen ett aggressivt, lätt och fartfyllt utseende. .... Asthma bärande fart, kan fås ifall man så ökar hastigheten med den Harley som man då gränslar, evolves throughout life and requires individual care.


Lustfyllda kan hål vara, men även kvävda, så att det behöver eventuellt en dos Bricanyl
2010-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Mikka91