Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag

Du och
jag
vandrar in
genom porten
på livets röda matta

Ändå är det inte
elegansen som räknas
utan sällskapet




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 298 gånger
Publicerad 2005-11-18 22:20



Bookmark and Share


  Charles
tycker om.
fast det är de två sista raden som gör allt
2005-11-18

  rebecca d
ja, det var väl fint fångat: det som är viktigt här i livet
2005-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan