Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blicken

Han tittar på henne
på ett nytt sätt
som gör henne
osäker och villrådig
- känslan är hemsk

Hon vill inte fråga
men gör det ändå
och fast han säger
att det inte är något
- så är det just det

Hon blir rädd
att han tröttnat
vill ha något nytt
eller vara själv
- utan henne

Han tittar igen
kramar hennes hand
men känslan
finns inte kvar
- allt är slut

Smärtan i sanningen
... är svår att säga
... är svår att höra








Fri vers av AjBi
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-24 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi