Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljudlös kärlek


Mitt varma hjärta
slår
för dig min vän
fast
du hör inte slagen




Fri vers av AjBi
Läst 372 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-24 09:43



Bookmark and Share


  Lisa Höglund
Åh. Så få ord, men som säger så mycket. Riktigt bra jobbat!
2010-08-03
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi