Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev nån gång utan papper, fast i mobilen


mina andetag

Varje andetag kommer åt min arm

Det svider för varje andetag

Jag vänder bort huvudet, så att det ska sluta bränna

Det bränner ändå...

Aldrig blöder, bara nästan
annars skulle det synas
jag vill inte riskera det.

Det gör ont.
Mer på min insidan av mig
än på insidan av min vänstra arm






©ensam flikka




Fri vers av ensam flikka
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-24 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ensam flikka
ensam flikka