Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför måste det göra ont?

Varför gråter jag?
Äsch det vet jag,
Men smärtan: varför är den där?
Det gör ju ont i själen men likväl smärtar det i kroppen

Jag vill bara bort

Fly
Rymma
Bort från allt alla

Varför gör du illa mig?
Det gör så ont fan fan fan
Varför sårade du mig?
Varför skadade du mig?
Fan ta mg bort härifrån
Inte du nån annan
Vem som helst
Bort bort bort

Blunda och vakna upp på ett annat ställe,
Hoppas att det bara var en mardröm
Att den aldrig kom tillbaka

Jag vill bara inte minnas
Hur många stunder du gjorde mig lycklig spelar ingen roll
Det är stunden då du krossade mig som har fastnat
Jag har nästan samma känslor nu

Det gör så ont
Svårt att andas

Kan inte skära mig
Inte skada mig

Dom skulle märka
Det skulle ha konsekvenser

Fan bort bort bort är vad jag vill







© ensam flikka




Fri vers av ensam flikka
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-13 02:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ensam flikka
ensam flikka