Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Separation

Ett telefon samtal
ord av förnedring
Minnen av ett skede
känslor med det
Ord utan innebörd
men ändå en sanning
Känslor hos dig
som är begravd hos mig




Fri vers av Anneli Luoto
Läst 403 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-24 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anneli Luoto