Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig säker ikväll

Lite mer kvinna
så akta dig

gyllene korsade ben
som ännu inte avslöjar
några intentioner

innan klackarna faller,
glaset ur handen

ikväll

Lite mer kvinna
invävd i mjuka tyger

Blottar tankarna lagom
blottar axlarna
nästan

Du går aldrig säker
Ikväll




Fri vers av Tina-sol
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-24 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol