Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En droppe kärlek

En

droppe kärlek

faller glittrande

 ner i livets brunn

ringar på vattnet

klingar stilla av

På ytan verkar allt vara som förr

men i djupet 

blir inget

 sig likt

 

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 995 gånger och applåderad av 52 personer
Publicerad 2010-07-25 00:07



Bookmark and Share


  Änglaögon
Så vackra droppar...
2012-08-25

  La Magnólia VIP
Underbar! Så mjuk och berörande ..
2011-01-19

  Linda CH VIP
Så himla fint!
2010-12-17

  sommarmoln
Åh, dessa droppar av kärlek ljuv men också smärtsam, som ger livet sin tjusning...
2010-08-15

    ej medlem längre
Underbart och enkelt!
2010-07-30

  Nasrin
Vackert, starkt och kraftfullt!!!!!
2010-07-29

  Caprice! VIP
Mmm, ganska likt en droppe också, kunde dock ha kommit närmare... ;-)
Men själva dikten är en veritabel pärla. Tack!
2010-07-28

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
mycket vackert diktat!
2010-07-26

  stella
Underbar spridning......
2010-07-26

  Anna*
Applåder och bokmärke för en suverän text!
2010-07-26

  mare VIP
Applåder !!
2010-07-26

    ej medlem längre
Åh ... verkligen mycket fint och välfunnet.
2010-07-26

  Mr Lindemann VIP
En droppe av ett vatten som i sig när en Ocean av längtan om att bli ett hav...
2010-07-25

    ej medlem längre
Vackert!
2010-07-25

    ej medlem längre
Ovärderlig droppe
ljuv
i djupet
tar den skruv
2010-07-25

  Johan Bergstjärna VIP
En droppe kärlek kan förändra ett helt liv!
Vackert och starkt diktat.
2010-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP