Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En värld av intelligens!

Jag är borttappad i en värld av intelligens. Vad är intelligens för mig? Jag vet så mycket men fortfarande känns allt så diffust för mig. Varför är vår värld så bra? Varför känner jag mig som ett psyko när jag tänker? Jag såg en bil som var parkerad framför mig idag. Den hade en skylt som sa: ”Tro inte på allt som du tänker”. Det var ett enkelt uttalande men ändå så stort att hela min hjärna började skaka. Så, om vi inte ska tro på allt som vi tänker på, då är ju kärlek en illusion!? Jag hade rätt! Jag undrar om det är någon där ute som tänker på samma sätt? Mitt sätt? Jag har små hål i min själ men jag kan inte reparera dom med dagens intelligens. Jag är rädd för att vara mig och jag är rädd för DIG! Äh, jag struntar i det här för tillfället men hur långt ska det behöva gå till nästa gång? Idag? Imorgon? Nästa vecka? Aja, jag antar att vi alla är paintball stjärnor om 150 år.




Fri vers (Fri form) av Framtidsgurun
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-25 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Framtidsgurun