Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantasin är grym

I min fantasi är han verklig
När mina ögon är stängda är han verklig
Jag kan säga vad som helst
Rädsla finns inte i min ordbok
I verkligheten är han skrämmande
Jag vågar inte prata om de saker som jag noga har planerat
Jag vågar inte möta hans blick
Jag blir förstenad
Som en annan människa
Han tar min själ ifrån mig
Jag avskyr honom
Hans sätt att behandla mig på
Hans sätt att hålla mig kvar
I hans lilla värld
Du är hatad, förstå det, lämna mig, skriker jag.
Han hör inte
Han sover och drömmer om verkligheten
Medan jag drömmer om ett liv med honom i min fantasi






Fri vers (Fri form) av Framtidsgurun
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-25 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Framtidsgurun