Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi delade


Vi delade
mörkret

lyste upp
varandras
stumma ögon

gnistrande
flammande
älskade vi

under månljusets
matta sken.





Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-25 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP