Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så mäktigt


Jag lär mig
att älska
lär mig
att bli älskad
på nytt
för första gången
från scratch
nerifrån rötterna
från grunden

så märkligt

så mäktigt.




Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-25 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP