Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ringde


Du ringde
Jag lyssnade
till orden
som levde upp
genom din röst
och hur rösten
bars fram
av ljud
volym
och klang
från din kropp
och hur kroppen
speglade något
hos dig
som låg
bortom

Du ringde
och jag hörde
din själ
tala.




Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-25 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP