Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet att du inte sover bredvid någon annan för att visa att du kan vänta



Mitt sätt att kyssa dig var en enkel tystnad som vi båda förstod,
för vi är gjorda för så mycket mer än det vi bara kan se
Och kanske var det därför jag såg dig hänga ut genom fönstret
när du ropade till himlen att allting var vackrare så

Det spelar ingen roll,
vi kan bara sitta här och förändras
Allt jag tänkte var att du var fin i hennes jacka
och att jag sett sanningen om dig och inte vill tillbaka

För ingen talar tillräckligt tydligt för dem som inte vill lyssna
och verkligheten räcker aldrig till för ett ungt hjärta
Så visa mig en ny stad att gå vilse i,
för vi har alla sett regnet falla här och jag har inga gömställen kvar



Asfalten rymmer inga drömmar längre






Fri vers av Anaa
Läst 516 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-25 23:32



Bookmark and Share


  leika
mhh, vad bra!!!
2010-07-30

  Jeny
Vad fint. Och sorgligt.


(älskade patriks kommentar)
2010-07-28

  Patrik Englund VIP
nice

ibland gör man rätt ibland gör man fel


hade bokmärkt den direkt om det inte vore för att jag bokmärkt så många av dina texter redan, blir ju fånigt tillslut vad jag bokmärker nästan.




bokmärkt.
2010-07-26

    tehdog
jag sparar den i min finaste bokmärkessamling.
2010-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Anaa
Anaa