Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förflutna

Genom underjorden
intill min dag
Du greppar min själ
och gör den svag
Du vrider min vardag
till förfluten tid
Du leker en lek
och spelar ett spel
Kvar står jag
förstår ingenting
Du leker en lek
spelar ett spel




Fri vers av Anneli Luoto
Läst 382 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-26 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anneli Luoto