Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro

Hej, du vackra
Är det du som är gud?
Finns du hos mig
eller är det min tro
Finns det hos mig
eller finns det hos dig




Fri vers av Anneli Luoto
Läst 394 gånger
Publicerad 2010-07-26 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anneli Luoto