Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kompis frusration


Flykt

Jag sitter med min grogg
funderar
Var finns du min jävla gud
som låter mig sitta här och ruttna
och bli ful
Det var inte det liv jag vela ha
så jag tror du inte finns
Vem är det då
som bankar på min dörr
Är det bockarna bruse
må tro
Är det jag som är djävulen
under bron





Fri vers av Anneli Luoto
Läst 423 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-26 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anneli Luoto