Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en död värld

Den blåa färgen är sedan länge avflagnad,
sätena upprivna och dissekerade
Motorn sedan än länge borta,
och värme existerar inte här

- Hem

Stålet förstärker kylan ytterliggare,
men utan dess närhet är inget tryggt
Med avtryckaren i handen och pipan mot horisonten
sover man under skydd av döden som vilar i magasinet

- Vän

Ögon i mörkret, uppåtstående öron
Svansen fladdrar vilt mot ficklampans ljus
En fuktig nos möter ett regn av kulor
och pälsbärande kött möter den skarpaste av knivar

- Överlevnad;
i en död värld




Fri vers (Fri form) av Apokalysm
Läst 330 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-27 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Apokalysm
Apokalysm