Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma Samma Jävla Jävla

Samma jävla drömmar
och samma jävla processer
med samma jävla resultat
och samma jävla missnöje.

Samma jävla hus
med samma jävla människor
som lever samma jävla liv
och känner samma jävla hopplöshet.

Samma jävla hjärnspöken
bildar samma jävla ångest,
samma jävla tankar
ställs inför samma jävla avgrund.

Samma jävla saknad,
samma jävla längtan
efter samma jävla saker
som gömmer sig på samma jävla vis.

Samma jävla drömmar
och samma jävla processer
med samma jävla resultat;
Samma jävla dikter.




Fri vers (Fri form) av Apokalysm
Läst 393 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-10 21:30



Bookmark and Share


  Andreas Haglund
Har precis tonsats som progg. Riktigt jävla bra!
2019-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Apokalysm
Apokalysm