Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Process

Jag tappar orden.
En svällande värme,
ett konstant brus tar grepp.
Omkring, former
utan intryck -- inget uttryckt,
bara känt
i otid, all framtid.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Apokalysm
Läst 275 gånger
Publicerad 2019-12-14 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Apokalysm
Apokalysm