Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om själen


Vad vet jag om
själen
vad den önskar
då kroppen flammar
av begär?




Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-27 11:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ögonblicksdikt av bästa sort.
Underbar, verkligen.

Fridens liljor!

//F.
2010-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP