Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och din pung är piercad, iskallt

Sola
dig i min
skugga
och res
dig som
ogräs
i asfalt


Istappars
iskalla mordbenägenhet
vilar oroligt
två meter
ovanför
ditt
huvud

Här föds
det
inga barn




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-28 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan