Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem ?

hon var vacker
så länge man såg
på utsidan
och varför
ska man
titta inuti ?

Eller bör man
undersöka med lupp
innan man kastar sig in i
doftande kön

Hur många lever
bland falska masker

Vem vill du
vara
och med vem ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 163 gånger
Publicerad 2005-11-19 16:37



Bookmark and Share


  Per Rydberg
En stor fråga - evig? - välställd - och obesvarad!
(Jag tycker egentligen att det bara är en fråga
på slutet.) Tack för din fina text!
2005-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan