Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djävulens dotter

Alltså jag vet ju att
du inte är Djävulens dotter
men
synd är ett
av dom första orden som slår till
i mitt
skrev

Med vida steg
försöker jag tänka klart
men det är bara en lögn
i
helvetet ..




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 215 gånger
Publicerad 2005-11-19 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan