Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


På morgonen dagen efter

jag är i dig men bara utanför
du är rörelsen i sidled och jag skuggan bakom
du är hatet och jag är kärleken och du är som jag
tillsammans är vi sagan om sommaren som aldrig blev av




Fri vers av SMÅLAND
Läst 448 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-29 01:30



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
du kan visst fortfarande skriva kalle.
2010-07-29
  > Nästa text
< Föregående

SMÅLAND
SMÅLAND