Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


När ni inte ser

Det är när jag ser på er
ni inte förstår
hur bra ni har det
hur lyckliga ni är
Det är när jag ser på er
golven här blir för mjuka
och taket för högt
Det är när jag ser på er
jag aldrig ser
det jag vill se
Det är när jag ser min spegelbild
jag ser det jag inte vill se
Det är när jag ser
timmarna efter jobbet
jag ser hur tomt det är
Det är när jag ser
att jag känner
Det är när jag ser
att det rinner
som jag känner
hur tårar är i kontrast




Fri vers av SMÅLAND
Läst 454 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-29 01:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SMÅLAND
SMÅLAND