Tid

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid




Livssprång



Livet ber mig märka hur den krusade ytan
präglar en stund,

ber mig se det vackra i spindelns dagsverke
som solen så generöst belyser.

Dagen väcker det livliga i min livslust när den vågar
leta mirakel i ett morgonljus,

ber mig sitta ned i en verklighet som
med lätthet växer till förundran,

den sjunker ner vid sidan om
och där finns alltid plats, mitt i. 


Livet ber mig att se formen på det jag känner,
hur det bågnar och svämmar över.

 

 








Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-08-12 12:34



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbart och berörande skildrat
2010-08-12

  Larz Gustafsson VIP
Detta dyrbara nu...
Fint och känslosamt skildrat.
2010-08-12

  Yrre VIP
Otroligt vackert, bågnar och svämmar över, gillar det!
2010-08-12

  Måna N. Berger
Ren och skär lyckokänsla, över att leva!
2010-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP