Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pacemakern tickar oroligt.


Har laddat mitt batteri
men pacemakern tickar oroligt
Springer i intervall över golvet

Söker som ett tryffelsvin
men har aldrig doftat tryffel

Hur vet jag då när jag finner
och vad




Fri vers av Tina-sol
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-29 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol