Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grottmänniska

Här kommer jag i ett rus
som inte närmar sig ett språng
inte ens utan långkalsong
blottar jag mitt kön
( stöööööön )

Din röda vecka
hindrade
min blåa längtan

Mensa
klubben
bryr sig inte

Grottmänniska
jag
surar




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 232 gånger
Publicerad 2005-11-19 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan