Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känn doften

Låt
fjärilen flyga

Se det
vackra

en blåsprängd
himmel

Gråt
inte

skratta
och le
knyt din
hand
och
öppna den
som
en fredlig
ritual


ska blommor
blomma
i ditt
inre
och då
doftar livet
gott




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-29 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan